Dag 24 - Det här får mig att gråta

Dag 24 - Det här får mig att gråta
Reklamerna på tv om svältande barn typ.
Ångest.
Olycklig kärlek.
Film och TV.
Jobbiga saker.
När jag skrattar.
OSV.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Dag 23 - Det här får mig att må bättre
När jag tycker om en person, eller är intresserad så mår jag alltid bättre, överlag liksom. Jag kan sitta och fånle utan att veta om det. Jag blir fnittrig och jag bara mår bra, bättre än vad jag brukar göra liksom.
Annars brukar choklad göra så man får några extra plus i kanten..

Dag 22 - Det här upprör mig

Dag 22 - Det här upprör mig
Vår politik! I hela världen och framförallt i Sverige eftersom jag "mest" insatt i vår politik. Lönerna höjs för våra äckliga moderater medans allt färre får jobb, sjukvården går utför osv osv. Jag menar, man måste kunna lägga pengar på bättre saker än högre löner för några som redan är överbetalda???

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Dag 21 - Ett annat ögonblick
Eh... När jag vann min tygpåse från Angelica Blick! Hahahaha

Dag 20 - Den här månaden

Dag 20 - Den här månaden
Den här månaden har det varit mars. Många av mina vänner har fyllt år, även min syster. Jag har varit i skolan, varit hos tandläkaren och hos läkaren. Eh jag har varit på Distriktsårsmöte i Eksjö och träffat nya vänner... Inte mycket mer...

Dag 19 - Detta ångrar jag

Tidsinställt inlägg - just nu är jag i Eksjö på Distriktsårsmöte!

Dag 19 - Detta ångrar jag
Som ni vet - eller inte - så lever jag efter ett motto som lyder: "Ångra aldrig något som fått dig att le" Har faktiskt gjort en t-shirt med det trycket, men åter till saken.
Det finns mycket i mitt liv, framförallt senare i livet, som har haft tråkiga följder men jag ångrar inget för just då kändes det rätt och jag blev glad, "jag log". Så därför finns det inte mycket i mitt liv jag ångrar för jag anser även att man måste lära sig leva med konsekvenser, man måste lära sig att leva nu istället för att dalta med det förflutna: "Åh, om jag ändå gjort så, om jag ändå gjort si" det funkar liksom inte längre. Så därför finns det inga stora saker i livet jag ångrar, sådesåååå haha.

Dag 18 - Min favoritfödelsdag

Dag 18 - Min favoritfödelsdag
Varför måste alla dessa 30 dagar vara så svåra att svara på? Jag vet inte om jag direkt har någon favoritfödelsedag, faktum är att jag knappt minns vad jag gjort på mina födelsedagar. Men jag minns en födelsedag tydligt. Jag var liten, runt 6 år kanske. Jag minns att vi lekte gömma nyckeln i dåvarande tv-rummet som nu är mitt rum. Jag minns att vi väntade på en tjej som hette Emma som var yngre än oss och som jag och alla mina tjejkompisar tyckte var så otroligt söt. Jag minns att vi dansade till A-teens, undrar om inte jag fick deras skiva när då, samma dag. Jag vet inte varför jag minns detta så tydligt, men så är det. Det är min favoritfödelsedag bara för att allt var så bekymmerlöst.

Dag 17 - Mitt favoritminne

Dag 17 - Mitt favoritminne
Oj, vad svårt. Favoritminne.... Jag måste nog säga alla underbara resor jag har gjort. Mallorca med Konrad och Annemari, Taizé i Franrike med kyrkan x2, Berlin med konfan x3, Italien med familjen, Tyskland x antal gånger med familjen, Köpenhamn med orkestern, Oslo med orkestern, Liverpool och Chester med skolan och inte minst alla gånger jag varit i Österrike, mitt älskade Österrike, mitt andra hem!

Dag 16 - Min första kyss

Dag 16 - Min första kyss
Hm, jag var säkert liten och kysste någon på ryska posten eller något sådant. Det var inget speciellt med ena foten som åkte upp. Det var inte med min livs kärlek. Faktum är att jag inte ens minns när det var exakt. HAHA
Vet att jag är en dag sen med denna men orkade inte igår.

Vad i all sin dar...?

Det här blev en väldigt dålig dag. Tv:n har cpdamp och verkar vara cp, sen så har typ alla låtar med Placebo försvunnit från Spotify = JAG DÖR. Hur kan detta hända? Mitt älskade Placebo?

Dag 15 - Mina drömmar

Dag 15 - Mina drömmar
Jag har skrivit om mina drömmar flera gånger i bloggen vill jag minnas. Men jag tar dem väl en gång till. Inom den närmasta framtiden vill jag läsa arkitekur och/eller design på universitetet. Men det är nog ganska omöjligt eftersom behörigheten till arkitektur är att man läser matte C och jag klarar knappt matte B. Sen måste man nästan ha MVG i alla ämnen och då kan vi ju säga HEJDÅ direkt. Men drömmen finns där och det kanske inte blir på ett universitet.

Jag skulle också vilja lära mig fota mer och ägna mig mycket åt det på fritiden. Jag vill skriva massa. Dikter, noveller och även i framtiden en bok. Skådespeleri är något jag vill göra och något jag verkligen vill lyckas med. Jag skulle verkligen vilja bli skådespelare och kunna slå tillbaka på alla dom som är så tråkiga och enformiga som inte tror på mig. 

Jag vill ha fem barn och jag har lovat mig själv dyrt och heligt att bara gifta mig om jag verkligen känner att det är rätt person och känner jag att tvivlet finns där när vi väl gift oss så ska jag inte bara stanna för bekvämligheternas skull. I alla fall ska de fem barnen heta något i stil med; Paulina, Lily, Adele, Hugo, Rasmus. Ja sen beror det ju på kön, jag kanske får fem pojkar.

Min allra största dröm är att rita och bygga mitt egna hus åt mig och min familj, helst i England, i söder, i typ Cornwall... Jag vill även någon gång i livet bo i London, Paris och Wien. Även besöka alla kontinenter. 

Lång och många drömmar

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
KLÄDER. Den här har det ju redan varit typ förresten...

Dag 13 - Den här veckan

Dag 13 - Den här veckan
Ja... Den här veckan har det varit vecka elva och inget speciellt har hänt. Jag har varit på styrelsemöte, varit i skolan, ätit, sovit, dagdrömt extra mycket om min nya kändiscrush haha. Jag har glömt lämna in en bok till bibblan men jag har också lånat två nya varav den ena jag redan läst ut och den andra är jag halvvägs på - ja, jag slukar böcker, det är helt sjukt verkligen. Jag har också träffat kompisar och varit extra kärleksfull i veckan, kramat både den ena och den andra och jag tror det har och göra med min kändiscrush eller något. Jag har också varit irriterad på en person, som ni kanske märkte i ett inlägg, dock varade det i någon minut.
Igår bestämde jag mig för att vara annorlunda, vara färgglad och le lite mer, vara modig och tuff och sluta bry mig så mycket om oväsentligheter, vi får väl se hur det funkar.
I stort sätt har den här veckan varit som en början på en ny Isabell, en gladare på något sätt, fast det kan ju bara vara hormoner, vilket inte skulle förvåna mig ett dugg. Nu ska jag fortsätta läsa, tjarå.

Dag 12 - I min handväska

Dag 12 - I min handväska
Jag brukar inte så ofta ha en "handväska" utan en tygpåse från Wholesome Concept som jag vann hos Angelica Blick HEHE. I den så har jag en plånbok, ett metalletui med diverse kort i, min astma medicin, värktabletter, min kalender, ett tygetui med bindor, tamponger etc. Sen har man diverse skräp, pennor och annat skit. Haha

Irritation

Det värsta med dig är att du alltid tror att det du gör och det du tycker är rätt, att alla andras åsikter är fel. Det irriterar mig

99 Luftballonger, eller?

Jag lagade mat i torsdags, och igår. Sen gjorde jag även tårta igår för syrran fyllde år. Ville bara visa världen hur grym jag är.

Dag 11 - Mina syskon

Dag 11 - Mina syskon
Vilket passande tema för dagen eftersom min lillasyster fyller 14 år idag.
I alla fall, jag har som sagt en lillasyster som är 14 och hon heter Nathalie. Hon är mitt enda syskon, biologiskt iaf. Hon betyder verkligen allt för mig och jag skulle göra vad som helst för henne. Vi är väldigt lika i vissa saker och i andra saker är vi totalt olika. Vi tjaffsar eller bråkar och retas vääääldigt ofta men ibland ligger vi och gosar som små treåringar. Jag tycker att min syster är extremt störande och allmänt jobbig men jag älskar henne massvis ändå. Och jag försöker hjälpa henne genom livet efter mina egna erfarenheter och jag försöker stötta henne till hundra procent. Tror inte alltid att jag lyckas men jag har min ljuspunkter och det har hon också.



 


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Jag hade på mig ett par vita strumpor, vita tant-assköna-trosor, svart hello kitty BH för det är den enda som passar haha, ett par svarta termoleggins, ett grått ginatricot-linne och en svart, lång tjockare tröja. Plus ett par bruna stövlar och vantar och halsduk och vinterjacka.... Intressant? Ne

Orealisitik är min starka sida, vännen

Secondhand Serenade – Your Call
Sigur Ros – Sigur 1 (Untitled)

Två låter jag dör lite halvt i hjärtat av för de är så vackra. Ibland är det sjukt vad musiken kan göra med en och det är ännu sjukare att jag ibland hoppas på att så otroligt onödiga och orealistiska saker ska hända...

Dag 09 - Min tro

Dag 09 - Min tro
Jag brukar säga att jag är kristen. Jag tror på Gud, men kanske inte som en Gubbe som sitter bland molnen. Nej jag tror Gud är vårat samvete och vårat undermedvetna, men samtidigt tror jag det är något existensiellt (stavning?). Jag tror på att det var Big Bang som skapade jorden, men vem skapade Big Bang? ;)

Dag 08 - Ett ögonblick

Dag 08 - Ett ögonblick
Wow. Ett ögonblick.... Hm... Det finns flera ögonblick jag aldrig kommer glömma. Första gången jag träffa d i g eller när jag såg Tokio Hotel för lite mer än ett år sedan i Globen eller när jag skämde ut mig totalt för en person. Det är nog tre saker jag aldrig kommer glömma. Tre ögonblick som har förändrat mig på små och stora sett. Nu finns det platser i världen som alltid kommer påminna mig om dessa ögonblick och det finns ord, fraser, ljud osv. som också kommer påminna mig om det. Men jag ångrar inget utav dessa ögonblick.

Dag 07 - Min bästa vän

Dag 07 - Min bästa vän
Jag har faktiskt ingen jag kallar min bästa vän. Men jag brukar använda frasen "En av mina bästa vänner" utan liksom betoning på bästa, som jag skulle kunna byta ut till t.ex. närmsta... Så ja...

Dag 06 - Min dag

Dag 06 - Min dag
Idag råkade jag sova till 14.30. Välbehövligt i för sig. Sedan dess har jag tittat på film och på serier på tvn. Annars har jag inte gjort ett piss

Dag 05 - Vad är kärlek?

Vaknade i morse och insåg hur jävla skönt jag sovit inatt. Har inte sovit så bra på så länge! Annars har man bara chillat med Sandra tills hon åkte hem efter lunch. 
Träffade Evelina en stund på stan, vi fikade, det var mysigt.
Nu har jag ätit och sitter helt proppmätt i sängen och bara eeeeeeeeeeeerror.

Dag 05 - Vad är kärlek?
Allting som man gör för någon annan. Allt mellan att hålla upp dörren för någon man inte känner till att älska någon villkorslöst.

Dag 04 - Det här åt jag idag

Dag 04 - Det här åt jag idag
Hm, till lunch åt jag köttfärsbiffar med ris och rödvinssås. När jag kom hem proppa jag i mig en chokladkaka och massa cola och till middag åt jag pariserschnitzel (som schnitzel fast utan ströbröd) med stekt potatis. Nu ska jag äta Sandra, som Hannibal

Leo jamar

Sådär. Historian inskickad. Källaren inklusive rummet städat. Bara Sandra som fattas nudå...

Förresten låter Leo precis som katterna i Sims.....

Vem sa att jag inte kan?

Ska fanimej ta tag i det här nu, på en gång!

Dag 03 - Mina föräldrar

Dag 03 - Mina föräldrar
Jag har en mamma och en pappa, dessa heter Anita och Rudolf. De är fortfarande gifta och har varit i 30 år iår, ganska väldigt lång tid faktiskt. Min pappa kommer från Österrike och min mamma från Västergötland.
Jag älskar mina föräldrar men vi är olika i likheterna skulle man kunna säga.
Min pappa har jättedålig humor och vi brukar driva med varandra, min mamma däremot förstår inte mina skämt, vilket i för sig är jäkligt kul.
Vi har både våra motgångar och uppgångar och dom kommer ju alltid vara mina föräldrar...

Skriver Historiearbete och jag har svårt att formulera mig... Ska äta spenat sen och bli grön....


Dag 02 - Min första kärlek

Dag 02 - Min första kärlek
Vilken intressant fråga. Jag har aldrig varit kär på riktigt liksom. Men de finns ju en del man tyckt om, vissa mer, vissa mindre och alla har lämnat något slags spår av kärlek i mig på ett eller annat sätt. Och ju äldre man blivit desto mer seriöst har det blivit. Usch, jag bara svamlar.. Jag vill inte heller säga för mycket för ibland kan fel personer läsa och därmed får fel personer reda på fel saker. Det jag vet är att de flesta killar jag hittils gillat är mer eller mindre dumma i huvudet, hehehe.
Sen den där speciella och komplicerade relationen jag och X hade, det var nog kärlek fast på en annan nivå. Det går inte att förklara för det det var allting och ingenting. Vi liksom hörde ihop fast ändå inte och när vi bröt upp så försvann en del av mig för den stanna hos henne.

På fredag kommer min fina vän Sandra hit för att spendera natten hos mig, det blir trevlans.
Annars har jag la inget mer att säga...

Dag 01 - Om mig

Dag 01 - Om mig
Oj, ja, jag heter som sagt Isabell, kallas för Issa av de flesta. Är 17 år, fyller 18 i år. Bor i Linköping, går i skolan. Jag är en djup-ytlig person skulle jag vilja säga. Ni får tolka det bäst ni vill, eller inte alls.
Jag hyser en djup kärlek för böcker, musik, min katt, min syster, choklad, fanta och vänner.
Jag har ingen speciell talang men jag är rätt grym på att skriva, ren tur antar jag.
Eh, nu har jag inget mer...

30 dagar

Ska börja med det här 30-dagarslistatramset nu...

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag sa aldrig att du var vacker, det var du

Moped. Inspiration. Skola. Fotosugen. Kärlekssugen. Sova. Ångest. Basket. Prata. Skratta. Äta. Slåss. Tv.

Semlor

Alltså, semlor är inte så gott egentligen. Brödet och locket och grädden slinker väl ner, men oftast är fyllningen för mycket liksom...
Aja, ska bilda bild snart

Jag vet nu

Såg bilder från Berlin på febbs.se och brast nästan i tårar. Jag insåg hur jävla mycket jag egentligen saknar Berlin. Samma sak var det med Wien höromdagen, jag insåg hur jävla mycket jag saknade det också. Jag vill bara åka dit. Nu när jag sitter och skriver inser jag hur mycket jag saknar både Liverpool och Chester som jag åkte till i höstas.
Jag älskar verkligen att resa, att resa till nya som gamla platser, helst utomlands. Jag älskar att bli kär gång på gång i städernas rytm, sevärdheter, mat, människor etc. Det är liksom nu jag inser att det inte är här jag ska vara, utan på helt andra platser. Det är därför jag ska flytta. Jag ska nog flytta till Wien först och främst, sen blir det nog Paris, måste lära mig franska först.
Jag önskar att jag hade en nära vän som drömmar precis som jag, som är på alla mina idéer om att flytta lit varstans, men den vännen kanske kommer, eller så får jag helt enkelt åka själv, hur mycket jag än inte vågar så ska jag dit jag ska.
Och ni skulle bara våga kommentera om "hur ska du försörja dig", "vad ska du göra i framtiden" och blablabla. För jag lever bara en gång och detta måste jag göra för att överleva

.

Nu känns det bättre. När man fått vara arg och skämmas.
Fast allra helst önskar jag nog att jag inte fanns.

Förstå att ni inte förstår

Ni fattar inte.
Ni fattar bara inte.
För det finns ingen som jag.
Det finns ingen som är som jag,
eller lider av det jag lider av,
eller känner på samma sätt som jag.
Så sluta säg att det är enkelt,
att det går om du vill,
att du kan bli bättre.
För ni fattar inte.
Ni fattar bara inte.

-

Återfall.
Faller åter.
Går tillbaka.
Andas ut.
Andas in.
J a g
k o m m e r
i n t e
ö v e r l e v a .
Vill inte.
Orkar inte.
Kan inte.
Det
som
en
gång
var
det
är
tillbaka
samma
ställe,
långt
där
inne
och
jag
kommer
inte
överleva
denna
gång

RSS 2.0