Hej ego

Hoho, hittade massa gamla bilder på mig sen i julas typ!




Och idag är jag duktig

Jobbade ju idag. Tjänade 500 spänn, sitter fint! Kommer hinna jobba fler gånger innan Juni och Juli hoppas vi! Nu lyssnar jag på Melody Club!

Sommar

I morgon blir det jobb 8 - 17, sen ska jag hämta ut biobiljetter till nya Piratesfilmen och kanske hämta mina nya glasögon. Annars är livet fint. Valborg blir trevligt tror jag nog. Räknat ut att Danmarksresan och Österrikeresan kommer gå på 4000 sammanlagt. Var är pengarna till det? Men det går nog ihop sig, det är ju en bit kvar. Ska försöka leva på 200-300 kronor nu ända fram till resan, per månad asså. Max 500 får vi säga. Det här kommer funka, det har jag gett mig fan på.


Mina ögon på Annas 18års-kalas

Idag

Vakna
Träna
Äta
Dansa
Hem
Nu detta: Veronica Maggio – Satan i gatan

Måste nog ta bort ballongerna från spegeln nu?


Fint.

Lovet har varit fint. Har varit på två 18-årsfester (en tredje imorgon), har träffat Emma en dag, Helene en annan. Alla andra dagar har jag hängt med grabbarna. Det har varit riktigt skönt, ingenting som tynger och man kan bara vara, bara chilla. Nej, det har varit ett fint lov, det har det. Fint.

Once upon a time I was beautiful


Ibland kan också jag visa kärlek

Ibland så förstår man inte riktigt var man valde fel, men ibland förstår man det... Då måste man sluta älta, älta det om och om igen för det hjälper inte, hjälper inte att älta.
Häromdagen så gav jag ett par örhängen jag gjorde i silversmiden till Sandra, min fina, underbara Sandra! Hon är verkligen en av mina bästa vänner och jag älskar henne tusenfalt! Och hon gör så mycket för mig att dom där örhängena inte betydde så värst mycket egentligen.
Det finns några sådana vänner som vill överdrösa med egengjorda smycken man lagt ner all sin kärlek i, för att dom ska förstå hur mycket kärlek man har att ge, för att dom ska känna sig älskade. Det skulle jag göra om tiden räckte till, men det gör den nog inte...

Illa

Lyssnar sönder spotify innan det tas ifrån mig....
Tänder ett ljus för att Spotify bestämde sig för att tjäna pengar istället för att låta oss fattiga studenter lyssna gratis :(

I can't dance, but there are those who can


Bild och redigering: Jag

Efter 3 år, fyra månader och 1 dag =


Ännu ett frågetecken

Jag skäms så dant över något man inte borde skämmas över, men ändå borde man göra det... Varför gjorde jag så? Så jävla onödigt, Isabell. Så fruktansvärt jävla onödigt. Dra åt helvete. (trycker extra hårt på punkt (.))

Confused


?

Det är inte kul när man inser att man gått upp det man gått ner. Denna gången ska jag dock gå ner på bättre sätt än att svälta sig själv. Hejdå.

Jag kanske vet vad jag vill bli!

Jösses, uppdatering har verkligen sugit här i bloggen de senaste veckorna. Men har inte haft lust helt enkelt. Eller ork. Den här veckan är jag på praktik på Röntgenavdelingen på sjukhuset och jag tror kanske jag ska läsa litt röntgensjuksköterska, eller sjuksköterska faktiskt! Trivs superbra på röntgen!

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Dag 30 – Ett sista ögonblick
Alla dessa ögonblick!
När jag och Lex bröt kontakten och jag insåg att jag förlorat en del av mig

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 29 – Mina ambitioner
Jag vet inte riktigt vad jag ska definiera som ambitioner? Är det som mina drömmar? Att bo i Paris och bygga hus i England osv, eller?
Några ambitioner just nu är iaf att klara Matte B, klara sista året på gymnasiet, göra klart projektarbetet och  börja träna

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 28 – Det här saknar jag
Oj, vilken svår fråga. Jag saknar nog egentligen inget, inget betydelsefullt och inget som går att ordna liksom - då känns det rätt meningslöst att sakna det, tycker ni det? Vad är det för mening med att sakna något som inte går att ändra eller få osv.


Dag 27 – Min favoritplats

Dag 27 – Min favoritplats
I min säng! Haha nej, men jag trivs utomlands. Liverpool och Chester är nog en av mina favoritplatser i världen. Jag trivdes så bra när jag var där, det var liksom som vi var ett pussel som passa ihop. Wien är också ett sånt ställe, Wien är mitt andra hem, halva jag, halva mitt liv. 
Taizé (ett kloster i Frankrike) är sånt ställe också, där jag trivs utomordentligt bra, vi klickar liksom. Berlin är också ett sånt ställe. 
Kortfattat: Liverpool, Chester, Wien, Berlin, Taizé... I ingen speciell ordning!

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 26 – Mina rädslor
Jag har många olika rädslor. 
Getingar och bin t.ex, fast jag tror det är bättre nu för tiden faktiskt. Något jag inte är rädd för är att dö, eller jag är rädd att inte hinna med allt jag vill göra innan jag dör, men själva döden "ser jag fram emot", jag vill hemskt gärna veta vad som händer. Dels vet jag inte vad jag ska tro på - dör man bara eller finns det ett liv efter detta? Nej, döden är spännande och känns som en trygghet på något sett, det är som en livförsäkring liksom. Jag kan inte förklara det, men jag skräms av tanken på att leva för evigt, nej jag vill dö, men inte nu.
Annat jag är rädd för är nog kärlek och mig själv. Jag är rädd för den gamla delen av mig, även om jag accepterat den nu och liksom lever jämsides med den så skrämmer den mig eftersom jag inte vill tillbaka dit jag var förut...

Dag 25 – En första

Dag 25 – En första
En första? Vadå en första? Gång?
Jag kommer ihåg första gången jag pratade med farfar. Det kanske låter jääääättekonstigt men ni förstår, min pappa är från Österrike, alltså bor min släkt på pappas sida i Österrike, också min farfar. Och det var inte förens jag började lära mig tyska i skolan som jag kunde prata med Farfar för han kan varken svenska eller engelska. Kommer aldrig glömma den gången...

RSS 2.0